Ιατρικές υπηρεσίες

Ιατρικές υπηρεσίες από τον Dr. Στυλιανό Γιασσά και την ομάδα του

Με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας, συμπαράστασης, αφοσίωσης, συνεχούς φροντίδας και αποτελεσματικότητας αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα υγείας σας σε παθολογικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ογκολογία

Διάγνωση και Αντιμετώπιση Νεοπλασματικών (Ογκολογικών ) Νοσημάτων.Ογκολογική αντιμετώπιση

Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση για κάθε Ογκολογικό Πρόβλημα με νέες θεραπείες όπως Ανοσοθεραπείες, Βιολογικές Θεραπείες, Ορμονοθεραπείες, Χημειοθεραπείες, περιοχικές θεραπείες κ.τ.λ όπως και υποστηρικτικές παρηγορητικές θεραπείες σε ασθενείς τελικού Σταδίου, ακούραστα με αφοσίωση και στόχο στην αξιοπρέπεια των ασθενών μας και των οικείων τους.


Νοσηλευτική φροντίδα

Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό για ογκολογικούς ασθενείς κάθε σταδίου από τη χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπείες, βιολογικές θεραπείες, μονοκλονικά αντισώματα μέχρι και περιοχικές θεραπείες, ή θεραπείες από Port-a-Cath η Omaya. Η νοσηλευτική φροντίδα γίνεται σε χώρους εξαιρετικής φιλοξενίας με μοναδική υποστήριξη από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.Χειρουργική αντιμετώπιση

Χειρουργική αντιμετώπιση από συνεργατική ομάδα με οποιοδήποτε ογκολογικό πρόβλημα από τους καλύτερους και πιο γνωστούς χειρουργούς ογκολόγους ή ογκολογικές ομάδες στην Ελλάδα.


Ακτινοθεραπείες

Ακτινοθεραπεία νεοπλασματικών νοσημάτων, θεραπευτικά, ή παρηγορητικά, από τις καλύτερες ακτινοθεραπευτικές ομάδες στην ελληνική επικράτεια.


©2024 Στυλιανός Γιασσάς All rights reserved | Powered by VNG Digital Group