Ο γιατρός

Dr Στυλιανός Γιασσάς

Παθολόγος – Ογκολόγος

Δεν μπορώ να διανοηθώ γνώση χωρίς χαρακτήρα, επιστήμη χωρίς ανθρωπιά, πλούτο χωρίς εργασία, απόλαυση χωρίς συνείδηση, συναλλαγή χωρίς ηθική, λατρεία χωρίς θυσία, πολιτική χωρίς αρχές. Μαχάτμα Γκάντι


Βιογραφικό σημείωμα


Ο Στυλιανός Γιασσάς αφού τελείωσε την Ιατρική Σχολή με άριστα, έλαβε μέρος σε μεταπτυχιακή εκπαίδευση όσοv αφορά τα επείγοντα παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ορκίστηκε έφεδρος ανθυπίατρος. Ακολούθως υπηρέτησε για δύο συνεχή χρόνια στην Κίμωλο των Κυκλάδων σαν Aγροτικός Ιατρός.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας – Ογκολογίας στην Πανεπιστημιακή Ογκολογική Κλινική Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ) και μετεκπαιδεύθηκε στο ‘’Beatson Oncology Center’’ στην Γλασκώβη της Σκωτίας με διευθυντή τον Καθηγητή Ογκολογίας Jim Cassidy.

Τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε να εργάζεται σαν Παθολόγος – Ογκολόγος συνεργάτης της Κλινικής Ιασώ General και από το 2007 μέχρι και το 2010 και στο 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ.

Tον Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα είναι ο διευθυντής της Β΄ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιασώ General. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στην Παθολογία – Ογκολογία αλλά και στη συνέχεια μέχρι σήμερα, έχει λάβει μέρος σε πολλές ερευνητικές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ογκολογικά περιοδικά.


Συνεργάτης

ΙΑΣΩ, METROPOLITAN-GENERAL, ΜΗΤΕΡΑ


Μέλος

ΕΟΠΕ (Εταιρεία Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος)Μέλος

ESMO (European Society for Medical Oncology)


Μέλος

ASCO (American Society for Clinical Oncology)Επικοινωνία


Καλέστε μας για ραντεβού


Δευτέρα
9.00 – 21.00
Τρίτη
9.00 – 21.00
Τετάρτη
9.00 – 21.00
Πέμπτη
9.00 – 21.00
Παρασκευή
9.00 – 21.00


Τηλέφωνα

2106185215
2106184485
2106502919
6977985600
6974442289


Email

sgiassas@yahoo.com


ΙΑΣΩ Μαιευτήριο

Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική
Λεωφ. Κηφισίας 37-39,
151 23 Μαρούσι, Αθήνα


Με αίσθημα ευθύνης

Ιατρικές υπηρεσίες

Με συνέπεια & αφοσίωση

  • Ογκολογία
  • Νοσηλευτική φροντίδα
  • Χειρουργική αντιμετώπιση
  • Ακτινοθεραπείες

Ο Dr. Στυλιανός Γιασσάς και η ομάδα του παρέχουν διάγνωση και Αντιμετώπιση Νεοπλασματικών (Ογκολογικών ) Νοσημάτων. Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση για κάθε Ογκολογικό Πρόβλημα με νέες θεραπείες όπως Ανοσοθεραπείες, Βιολογικές Θεραπείες, Ορμονοθεραπείες, Χημειοθεραπείες, περιοχικές θεραπείες κλπ. όπως και υποστηρικτικές παρηγορητικές θεραπείες σε ασθενείς τελικού Σταδίου, ακούραστα με αφοσίωση και στόχο στην αξιοπρέπεια των ασθενών μας και των οικείων τους.

Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό για ογκολογικούς ασθενείς κάθε σταδίου από τη χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπείες, βιολογικές θεραπείες, μονοκλονικά αντισώματα μέχρι και περιοχικές θεραπείες, ή θεραπείες από Port-a-Cath η Omaya. Η νοσηλευτική φροντίδα γίνεται σε χώρους εξαιρετικής φιλοξενίας με μοναδική υποστήριξη από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Χειρουργική αντιμετώπιση από συνεργατική ομάδα με οποιοδήποτε ογκολογικό πρόβλημα από τους καλύτερους και πιο γνωστούς χειρουργούς ογκολόγους ή ογκολογικές ομάδες στην Ελλάδα.

Ακτινοθεραπεία νεοπλασματικών νοσημάτων, θεραπευτικά, ή παρηγορητικά, από τις καλύτερες ακτινοθεραπευτικές ομάδες στην ελληνική επικράτεια.


Εθελοντική δράση & Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο


Ο Dr. Στυλιανός Γιασσάς είναι ιδρυτικό μέλος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. του μοναδικού μη κερδοσκοπικού φορέα στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης, η Ε.Μ.ΕΙ.Σ. μέχρι σήμερα έχει προσφέρει :

  • – Ολοκληρωμένη διαγνωστική, ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική και ψυχολογική στήριξη σε περισσότερους από 150 ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου.
  • – Περισσότερες από 7.500 δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε γυναίκες απ’ όλη τη χώρα και ειδικά σε δυσπρόσιτα μέρη: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Ικαρία, Φούρνοι, Σκύρος, Μάνη, Λακωνία, Γαστούνη, Αστυπάλαια, Κόνιτσα κλπ.
  • – Το διεθνώς αναγνωρισμένο ΙBUS course (International Breast Ultra Sound School) που διοργανώνεται ετησίως υπό την επιστημονική αιγίδα της Ε.Μ.ΕΙ.Σ., με εισηγητές παγκοσμίου φήμης επιστήμονες.
  • – Τη χορήγηση 27 υποτροφιών σε νέους επιστήμονες, ιατρούς & νοσηλευτές για την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή για την χώρα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι το έργο μας αποτελεί ανοικτή πρόσκληση – πρόκληση προς κάθε συνάνθρωπό μας, όχι μόνο για την προσωπική του ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, αλλά και με στόχο την κινητοποίηση ομάδων πολιτών και την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα μας κατά του καρκίνου του μαστού.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στη βοήθειά σας για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Επισκεφτείτε το www.emeis.com.gr και μάθετε περισσότερα.


©2024 Στυλιανός Γιασσάς All rights reserved | Powered by VNG Digital Group