Στυλιανός Γιασσάς

Αρχική Σχετικά με το γιατρό

Ιατρός Παθολόγος- Ογκολόγος

Ο Στυλιανός Γιασσάς αφού τελείωσε την Ιατρική Σχολή με άριστα, έλαβε μέρος σε μεταπτυχιακή εκπαίδευση όσοv αφορά τα επείγοντα παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ορκίστηκε έφεδρος ανθυπίατρος. Ακολούθως υπηρέτησε για δύο συνεχή χρόνια στην Κίμωλο των Κυκλάδων σαν Aγροτικός Ιατρός.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας – Ογκολογίας στην Πανεπιστημιακή Ογκολογική Κλινική Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ) και μετεκπαιδεύθηκε στο ‘’Beatson Oncology Center’’ στην Γλασκώβη της Σκωτίας με διευθυντή τον Καθηγητή Ογκολογίας Jim Cassidy.

Τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε να εργάζεται σαν Παθολόγος – Ογκολόγος συνεργάτης της Κλινικής Ιασώ General και από το 2007 μέχρι και το 2010 και στο 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ.

Φροντίδα και Επαγγελματισμός

Tον Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα είναι ο διευθυντής της Γ΄ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιασώ General. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στην Παθολογία - Ογκολογία αλλά και στη συνέχεια μέχρι σήμερα, έχει λάβει μέρος σε πολλές ερευνητικές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ογκολογικά περιοδικά.

icons8-trust-100 (1)

Συνεργ. ΙΑΣΩ, METROPOLITAN-GENERAL, ΜΗΤΕΡΑ

icons8-helping-hand-100

Μέλος ΕΟΠΕ (Εταιρ. Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος)

icons8-umbrella-100 (1)

Μέλος ESMO ( European Society for Medical Oncology)

icons8-health-checkup-100

Μέλος ASCO (American Society for Clinical Oncology)

Γνωρίστε την Ομάδα

Καταξιωμένοι επιστήμονες και προσωπικό από το χώρο της υγείας απαρτίζουν μια ισχυρή ομάδα που έχει ως βασικό της σκοπό της ίαση και τη φροντίδα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Blank Image

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ

ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ

Blank Image

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Blank Image

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ - ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΨΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ - ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ

Blank Image

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ

ΔΕΡΔΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ

Blank Image

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ METROPOLITAN GENERAL

ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ METROPOLITAN GENERAL

Θέλετε να μιλήσουμε;

Για οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολεί, για εσάς τους ίδιους ή για τους αγαπημένους σας, στείλτε το μήνυμά σας και πολύ σύντομα, θα έχετε την απάντηση του γιατρού.